top of page

Reviews

"Elke week een

andere yogales.

 Geschikt voor

iedereen"

"Ik volg al 3 jaar yoga bij Karin van Hoogdalem, mijn Yogajuf. En elke les weer blijven we zeggen hoe fijn en ontspannen het weer was. I would say : give it a try”

Jessica, hathayoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

"Elke woensdag yin yoga... Na een drukke werkdag en stijve spieren de ideale plek om rust maar ook soepele spieren te krijgen.
Persoonlijke begeleiding in de les maakt dat iedereen het beste uit de les kan halen.

Top..."

Sabine, yinyoga

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

“ Ik voelde me heerlijk na je les, lekker om weer met je lijf bezig te zijn. Op een manier die ik nog niet kende. Mediteren en "spiritueel bezig zijn" is voor mij niet nieuw dus wat dat betreft vind ik het een heerlijke aanvulling!”

Lianne, hathayoga

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

"Als ik ik mijn bed stap en de dag in mijn hoofd doorneem is het soms wat onrustig.  Wat mij goed helpt om in te slapen zijn de eerste zinnen die onze yogajuf altijd gebruikt als we de les starten.

Dus: sluit je ogen en voel of je je comfortabel zit. Ga dan met je gedachte naar de plaats waar je voeten de mat raakt.  Daarna ga je in gedachte naar je onderbenen en je knieën... 

 

Ik wordt daar zo heerlijk ontspannen van , dus met de stem van onze yogajuf in mijn hoofd val ik heerlijk in slaap."

Annemarie, hathayoga

 

 

 

 

 

 

Please reload

“Een yogales zonder Karin kan ik me inmiddels niet meer voorstellen. Het is mijn wekelijks rustmoment. Even geen drukte aan m’n hoofd, alleen het hier en nu telt. En ademhalen… Karin geeft me de ruimte om daadwerkelijk te voelen wat yoga met me doet. En dat doet ze ook nog eens op de mooiste plekken in Roosendaal. Passievol en bescheiden, dat maakt haar wat mij betreft een heel mooi mens.”

Meike, hathayoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

"Zelfs de grootste stresskip (zoals ik) komt bij Karins yogales tot rust. Zou eigenlijk iedere dag n uurtje moeten kunnen. Maar de kunst is natuurlijk om deze ( ademhalings) oefeningen in het dagelijkse hectische leven toe te passen. Zonder de rustgevende stem van Karin. Ik blijf gezellig naar de les komen, wel zo safe! Want ook daar is Karin heel nauwkeurig en zorgzaam in. Bij haar verrek je geen spiertje! Ga zo door!!!"

Brenda, hathayoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Hathaflow, Yogajuf Roosendaal yogastudio
Yinyoga, Yogastudio Yogajuf Roosendaal
Aerialyoga, Yogastudio Yogajuf Roosendaal
bottom of page