top of page

"Yoga met liefde voor je lijf"

YOGAJUF

Karin, Yogajuf Roosendaal

“De eerste ervaring met  yoga was bijzonder. Verschillende emoties en lichamelijke spanning kwamen los. Na meerdere yogalessen te hebben gevolgd kwam er langzamerhand meer rust in mijn hoofd en lichaam. Yoga maakt me blij.”

 

Een aantal jaar later, na hersteld te zijn van een burn out, ben ik een allround yogadocenten opleiding in Bergen op Zoom gaan volgen. Meditatie en yoga hielpen me bij mijn herstel en dat wilde ik delen.

Na de opleiding te hebben afgerond

kreeg ik de kans om meteen les te geven

bij een spiritueel centrum

Een jaar later mocht ik lessen verzorgen bij een yogaschool. Inmiddels heb ik mijn droom verwezenlijkt en geef ik alle lessen bij mijn eigen yogastudio. 

 

Kenmerkend voor mijn yogalessen zijn de aandacht en liefdevolle benadering voor het lichaam wat  belangrijker is dan perfectie. Daarnaast staan ontspanning

en rust centraal. 

 

In 2016 heb ik de yin yoga docentenopleiding in Amsterdam afgerond, bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil van Yoga Garden. Dit om mijn eigen kennis te verdiepen en verbreden en om deze zachte vorm van yoga aan anderen aan

te kunnen bieden. In 2017 heb ik twee aerialyoga opleidingen bij Boban Krstic van Yogasite in Breda gevolgd. Deze speelse yogalessen geef ik met plezier in de Yogajuf yogastudio. In februari 2019 heb ik ook de restorative en recharge aerialopleiding afgerond voor nog meer variatie in de doeken. Inmiddels heb ik o.a. ook nog opleidingingen gevolgd voor stoel yinyoga en yogaflow. op moderne muziek.

Ik verwelkom je graag in een van de lessen. 

Mijn missie is het toegankelijk maken van yoga zodat je rust in hoofd en lijf kunt ervaren. Een yogales is een cadeautje voor jezelf!

 

Karin van Hoogdalem

 

bottom of page