DE YOGASTUDIO

Bij de Yogastudio kun je diverse vormen van yoga beoefenen op verschillende tijdstippen. Kijk bij lesrooster voor de lestijden. Wil je meer informatie over de verschillende stijlen bekijk yogalessen. In de Yogastudio worden ook een cursus babymassage en Reikibehandelingen gegeven.

De Yogastudio is gevestigd op Ettingstraat 14a. Sfeervol ingericht, met veel ruimte en licht. Waardevolle spullen, jas

en schoenen kun je opbergen in een kluisje in de hal. Mocht er een les bezig zijn, dan kun je plaats nemen in de lounge.

Parkeren mag gratis op het eigen parkeerterrein om de hoek bij Orthomedic, Maak alleen gebruik van de plaatsen voor de houten poort of helemaal achterin op het terrein.

Maak GEEN gebruik van de parkeerplaatsen van de bewoners deze worden aangeduid met bordjes waarop staat Hoge Zije of waar Orthomedic op staat.  

VOL = VOL. De parkeerplaatsen zijn beperkt. Een andere mogelijkheid om gratis te parkeren is in de Jacobus Vosstraat op het plein waar de kringloopwinkel zat.

Naast de Yogastudio bevindt zich:

DE WERKPLAATS

De werkplaats biedt ruimte voor Opstellingen, verzorgt door Judith Puttiger. Klik op de link http://opstellers.nl/ wanneer je meer wilt weten.

Via de poort, lopend door de stiltetuin, kom je bij de werkplaats.

GEZONDHEIDSCENTRUM ORTHOMEDIC

Heb je wat extra ondersteuning nodig bij specifieke klachten en/of blessures kun je terecht bij Orthomedic.

Het gezondheidscentrum, zit om de hoek, en biedt naast fysiotherapie nog andere disciplines om de gezondheid te bevorderen en op peil te houden.

Kijk op http://www.orthomedic.com/ voor meer informatie.

 
 

yogajufroosendaal© 2015 door Karin