top of page

DE YOGASTUDIO

Bij de Yogastudio kun je diverse vormen van yoga beoefenen op verschillende tijdstippen. Kijk bij lesrooster voor de lestijden. Wil je meer informatie over de verschillende stijlen bekijk yogalessen. In de Yogastudio worden ook verschillende soorten massages gegeven.

De Yogastudio is gevestigd op Ettingstraat 14a. Sfeervol ingericht, met veel ruimte en licht. Waardevolle spullen, jas

en schoenen kun je opbergen in een kluisje in de hal. Mocht er een les bezig zijn, dan kun je plaats nemen in de lounge.

Parkeren mag gratis op het eigen parkeerterrein om de hoek bij Orthomedic, Maak alleen gebruik van de plaatsen voor de houten poort of helemaal achterin op het terrein. in het midden.

Maak GEEN gebruik van de parkeerplaatsen van Orthomedic tot 19.30 uur. Daarna mag het wel. Parkeer nooit op de plaatsen van bewoners. Deze worden aangeduid met bordjes op de grond waarop staat Hoge Zije.

VOL = VOL

Zijn de gratis plaatsen bezet dan kun je betaald parkeren in de Ettingstraat, of op het parkeerterrein voor Orthomedic.

Vind je het niet erg om een stukje te lopen dan kun je je auto ook gratis bij de Jumbo zetten.

** Weet dat de deur van de studio op slot gaat bij aanvang van de les dus kom op tijd en houd er rekening mee dat het parkeerterrein vol kan zijn. **

GEZONDHEIDSCENTRUM ORTHOMEDIC

Heb je wat extra ondersteuning nodig bij specifieke klachten en/of blessures kun je terecht bij Orthomedic.

Het gezondheidscentrum, zit om de hoek, en biedt naast fysiotherapie nog andere disciplines om de gezondheid te bevorderen en op peil te houden.

Kijk op http://www.orthomedic.com/ voor meer informatie.

 
 
Yogastudio Yogajuf Roosendal
Yogastudio Yogajuf Roosedaal
Yogastudio Yogajuf Roosendaal
bottom of page