top of page

DE YOGASTUDIO

Bij de Yogastudio kun je diverse vormen van yoga beoefenen op verschillende tijdstippen. Kijk bij lesrooster voor de lestijden. Wil je meer informatie over de verschillende stijlen bekijk yogalessen. In de Yogastudio worden ook verschillende soorten massages gegeven.

De Yogastudio is gevestigd op Ettingstraat 14a. Sfeervol ingericht, met veel ruimte en licht. Waardevolle spullen, jas

en schoenen kun je opbergen in een kluisje in de hal. Mocht er een les bezig zijn, dan kun je plaats nemen in de lounge.

Parkeren mag gratis op het eigen parkeerterrein om de hoek bij Orthomedic, Maak alleen gebruik van de plaatsen voor de houten poort.

Maak GEEN gebruik van de parkeerplaatsen van Orthomedic en parkeer nooit op de plaatsen van bewoners. Deze worden aangeduid met bordjes op de grond waarop staat Hoge Zije.

VOL = VOL

Zijn de gratis plaatsen bezet dan kun je betaald parkeren in de Ettingstraat, of op het parkeerterrein voor Orthomedic.

Vind je het niet erg om een stukje te lopen dan kun je je auto ook gratis bij de Jumbo zetten.

** Weet dat de deur van de studio op slot gaat bij aanvang van de les dus kom op tijd en houd er rekening mee dat het parkeerterrein vol kan zijn. Wanneer de les gestart is kan ik de deur niet meer open doen ** 

Kom je op de fiets zet deze dan achter de houten schutting, de poort is open bij aanvang en gaat dicht wanneer de les start. 

 
 
Yogastudio Yogajuf Roosendal
Yogastudio Yogajuf Roosedaal
Yogastudio Yogajuf Roosendaal
bottom of page