top of page
GRATIS MINDFULNESS TRAINING VOOR JONGEREN
Wat is mindfulness?

De basis van de mindfulness is oefenen in bewuste, vriendelijke aandacht. Leven in het NU. Aandacht voor de adem, lichamelijke klachten, spanning, zorgen, de piekerfabriek die dagelijks gemiddeld zo'n 50.000 gedachtes produceert en werkdruk. Door aan dit alles aandacht te geven leren goed voor jezelf zorgen en aandacht te hebben voor de talloze momenten van geluk! Momenten dat het leven vanzelf goed gaat. Zonder dat je kritische, oordelende geest zich overal mee hoeft te bemoeien. We leven vaak niet in het NU maar besteden veel aandacht aan alles wat nog MOET, zou kunnen gebeuren of gebeurd is. We laten ons zomaar meeslepen in emoties, piekergedachten en reageren vaak automatisch op wat ons overkomt. We kunnen onszelf ook trainen om te zorgen dat het ook anders kan.

Gevoelens van stress, onverwachte veranderingen, drukte of andere 'lastige' omstandigheden; je kunt ze niet voorkomen, maar je kunt wel voorkomen dat je eronder gaat lijden. Mindfulness kan je hierbij helpen. Tijdens de training leer je te voelen dat je leeft, in plaats van te ervaren dat je geleefd wordt. 

De training “Aandacht Werkt” is een 10 weekse mindfulnesstraining, die gebruik maakt van onder andere aandachts- en yogaoefeningen, en wordt verzorgt door Cynthia Schurings.
Kijk hier voor meer informatie over overige data, prijzen en inhoud van de training.
Mailen kan naar happyheadsmindfulness@gmail.com.
  • Facebook - Black Circle
bottom of page