top of page

MINDFULNESS VOOR VOLWASSENEN

 

 

Herken je dat? Je hebt het gevoel dat je op de automatische piloot leeft, je piekert veel en er lijkt maar geen einde te komen aan die to-do-lijst. Je hebt vage klachten en je hebt vaak niet de energie om te doen wat je zou willen.

 

Ben je op zoek naar meer rust, minder stress en piekeren, meer focus en energie in je leven? Doe dan mee met de mindfulness training voor volwassenen.

 

//Wat is mindfulness?

Door mindfulness te beoefenen leer je meer met je aandacht in het hier en nu te zijn. Niet afdwalen in het verleden of de toekomst, maar je volledig bewust te zijn van je huidige ervaring. Je krijgt inzicht in je automatische patronen van handelen, waardoor je in staat bent bewustere keuzes te maken.

 

//Waarom mindfulness?

De mindfulness training is wetenschappelijk bewezen en kan helpen bij stress, piekeren, vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, somberheid, loslaten van controle, omgaan met lichamelijke klachten en gevoelens van angst & heftige emoties. Toch hoef je niet ziek te zijn of ergens last van te hebben om een mindfulness training te volgen. Ook als je lekker in je vel zit, kan mindfulness je helpen ontdekken wie je echt bent, om zo nog bewuster in het leven te staan.

 

//Inhoud training

De mindfulness groepstraining bestaat uit 8-wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Samen in een groep van maximaal 12 personen werk je in 8 weken aan het ontwikkelen van mindfulness als vaardigheid. Na de training ben je in staat mindfulness in je dagelijks leven toe te passen.

 

Het is naast de groepstraining ook mogelijk de training met zijn tweeën of 1-op-1 te volgen. Neem voor de mogelijkheden contact op met nienke@tinytweaks.nl

// Data

 Dinsdag ............. 2020

// Tijdstip: 19.00 - 21.30 uur 

! DE GROEPSTRAININGEN WORDEN OP DIT MOMENT ONLINE GEGEVEN.

//Locatie

 Yogastudio Yogajuf Roosendaal, Ettingstraat 14a, Roosendaal

 

//Investering

 €325,- Dit is inclusief geluidsopnames op MP3, werkboek, intakegesprek, thee en koffie bij iedere bijeenkomst. Prijs is inclusief BTW. Voor ondernemers en bedrijven is de prijs exclusief BTW.

 

//Trainer

De groepstraining wordt gegeven vanuit TinyTweaks door mindfulness trainer Nienke Hers. Kijk hier voor meer informatie over Nienke.

 

//Aanmelden: Meld je aan via nienke@tinytweaks.nl

 

// Meer informatie Wil je meer informatie over de inhoud van de training of wil je weten of de training iets voor jou is? Kijk dan op www.tinytweaks.nl/mindfulness Ook vind je hier een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden over mindfulness.

Ontwerp zonder titel (3).png
bottom of page