top of page

MASSAGE EN LICHAAMSTHERAPIE


Wanneer is het prettig om een afspraak te maken?

Als je last hebt van je lichaam, stijve spieren hebt zoals bijvoorbeeld de schouders, nek, rug, of benen. Wanneer je je gespannen, nerveus, overgevoelig, angstig en onrustig voelt. Je bent erg moe, futloos, verward, moedeloos, neerslachtig. Of voel je juist helemaal niets meer en ben je helemaal leeg. Allemaal zaken die veroorzaakt kunnen worden door alles wat we tegen komen in ons dagelijks leven in de privé of werksfeer en een goede reden zijn om voor massage en lichaamstherapie te kiezen.

 

Door massage en lichaamstherapie zul je ervaren dat het steeds duidelijker word wat je lichaam je te vertellen heeft, je zult leren hoe je naar je lichaam kunt gaan luisteren. Je vergroot je lichaamsbewustwording. Je leert hoe het voelt om jezelf veilig en verbonden te voelen en je gaat begrijpen waarom je lichaam reageert zoals het dat doet en wat er nodig is om het te ondersteunen en jezelf beter te voelen. Je creëert inzicht en ruimte door de verbinding  van je lichaam en geest. Door een goed lichaamsbewustzijn kan je dus je inzicht in jezelf en je omgeving vergroten en hierdoor jezelf vertrouwen vergroten.

Hierdoor kan je de energie stroom makkelijker in balans brengen. Dit heeft een gunstige invloed op je lichaam, je bewegingsapparaat.


Voor diegene die goed in balans is, maar gewoon eens heerlijk wil ontspannen door de weldaad van een persoonlijk afgestemde massage behandeling is dit natuurlijk ook een uitstekende reden voor een van de behandelingen. Voor alle behandelingen vind een korte of iets langere intake plaats.

 

Neem gerust contact op met Anja Maas voor vragen over de verschillende mogelijkheden van de behandelingen in de yogastudio. 

Mail: info@studiolagente.com 

Of bekijk de website.

7DDFE83C-5BB4-43EA-A03C-83EC95DEBE41_edited.jpg
bottom of page